Mentés másként

A magyarok többsége nem mer elsősegélyt nyújtani, pedig ezerből legalább négyszáz ember megismerte már az újraélesztés technikáját – elméletben. Ha abban a bizonyos „arany öt percben”, az összeesés utáni pillanatokban azonnal megkezdenék az újjáélesztést, évente több ezer magyar ember életét lehetne megmenteni – hívja fel a figyelmet a Médiaunió Alapítvány. Az alapítvány egyben elindítja országos társadalmi célú kampányát „Mentés másként” címmel, amelyben az elsősegélynyújtás és a véradás fontosságára hívja fel a figyelmet.

TÉGED KERESÜNK!

Rajtad is múlik! – ez a Médiaunió Alapítvány mottója, és idén még inkább aktuális ez a jelmondat, hiszen a 2022-ess kampány az elsősegélynyújtás és a véradás fontosságát hangsúlyozza. Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy valóban rajtuk is múlik mások élete.
Ha követitek az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalát, láthatjátok, milyen gyakori, hogy egy bátor kisgyerek menti meg a szülei életét, vagy teljesen idegenek az időben megkezdett újraélesztéssel megmentenek egy ismeretlent.

Most benneteket keresünk: bátor, hétköznapi hősök, akik kerültetek már ilyen szituációba – megmentők vagy megmentettek voltatok, és erről szívesen mesélnétek a Médiaunió idei kampányában!

2022. július 25-ig várjuk a következő címen a jelentkezéseteket: info@mediaunio.hu

Mondjátok el másoknak is, milyen érzés segíteni!