Rólunk

A Médiaunió meghatároz és kiválaszt néhány kiemelkedő társadalmi ügyet, és kommunikációs kampányok segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban.

A Médiaunió szervezete a kiválasztott témát szakemberek és civil szervezetek bevonásával dolgozza fel, ezen túl koordinálja a professzionális PR-, és reklámügynökségek pro bono végzett munkáját, valamint igénybe veszi médiatervező-, és vásárló ügynökségek, kutató cégek segítségét is. A Médiaunió alapítói és tagjai médiumok, felület tulajdonosok, akik felajánlott értékes reklám felületeikkel és tartalommal is támogatják az egész évben zajló, országos kampány létrejöttét.

A Médiaunió éves kampányai természetesen sem gazdasági, sem politikai érdekeket nem szolgálhatnak. A cél az, hogy minél több médiumot bevonva, minél szélesebb értelemben legyenek képesek egységes, hatékony, társadalmi tudatformáló hatást elérni. A társadalmi célú kampány témáját minden évben megpályáztatjuk, bárki tehet javaslatot a szerinte legfontosabb, a társadalom minél szélesebb rétegeit érintő problémára. A példaértékű összefogással születő új szervezetben résztvevők az éves kampánytéma meghatározásában a végső döntést az általuk választott ötfős Kuratóriumra bízzák.

Kuratórium

Schmidt Mária, a Kuratórium elnöke
Történész, egyetemi oktató, a Terror Háza Múzeum főigazgatója

Dr. Csányi Sándor
OTP Bank Nyrt., elnök-vezérigazgató

Dr. Somody Imre
Közgazdász, médiaszakember

Novák Péter
Zenész, színész, táncos, műsorvezető (esélyegyenlőségi témában)

Rudolf Péter
Jászai Mari-díjas színész, rendező, a Vígszínház igazgatója

Tisztségviselők

AZ ELNÖKSÉG TAGJAI
Balogh Gabriella (Portfolio.hu)
Fischer András (Rádió Q)
Galavics András (MTVA Sales House)
Gerendai Károly (EST MÉDIA GROUP)
Geszti Péter (ARC Kft.)
Dudás Gergely (RTL KLUB)
Csikesz Erika (TV2 Média Csoport)

A FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG TAGJAI
Mihók Attila (korábbi elnök)
Parádi Judit
Pusztay András (korábbi elnök)

KÖNYVVIZSGÁLÓ
Fehérné Mokos Katalin

ÜGYVEZETŐ
Kardos Ferenc